Penjualan Langsung Pabrik 30 Taun 850 teknisi sareng ukuran gedong pabrik 80000 sqm
Klik di dieu
saméméhna
Teras

Nyaho Industri

30 Taun Pangalaman Dina Mesin Lambaran Metal

"Ngawangun Brand Kualitas, Ngalakukeun Mesin Alus", anu ogé sumanget wirausaha perusahaan urang.

Grup Prima, Pabrikan lambaran logam pangsaéna sareng supplier solusi mesin HVAC Duct.

Naha Primapress

Prima adopts Éropa 80 taun desain rékayasa gambar jeung kualitas sikap berorientasi ngawangun lila-ngagunakeun-hirup tur gampang-to-operasi Mesin CNC kalawan pangalusna sanggeus-jualan Services.Prima Téhnologi ti Éropa .Prima Boga ISO & CE Sértipikat,3 Taun Warranty Time .

leyuran

Prima tiasa ngalakukeun ngarancang nurutkeun sampel customer, poto atawa gambar, sarta rancang kualitas sarta ngagunakeun mesin ku tim pisan ngalaman tur profésional.

Pangwangunan sarta Penjualan

Kami komitmen kana metode manajemén perusahaan modern, kalayan manajemén anu komitmen sareng taliti. Ieu pikeun ngajaga kualitas produk urang, sarta ogé alesan yén produk urang dikirimkeun ka konsumén urang téh kualitas pangalusna.

Kenal ka urang

Produk Artikel

Sagala jinis mesin hidrolik, ironworker, mesin rolling, pipa saluran nyieun mesin jeung logam lianna ngabentuk parabot forging ku 4 pabrik caket dieu na sagemblengna. 80000 Pabrik SQM jeung 850 teknisi sareng 150 saatos penjualan teknisi jasa. . 

FAQ

Kami Di dieu Pikeun Ngabantosan Anjeun Dina Sakur Patarosan Anu Anjeun Mibanda

- Anjeun tiasa milih perusahaan pengiriman barang nyalira. Atawa make forwarder kami, kami bakal cutatan anjeun harga CIF.

- Lamun kirang ti hiji wadahna, urang bakal milih LCL (beban wadahna kirang), éta bakal ongkos-efisiensi. Upami anjeun ngagaleuh dua sareng langkung luhur, kami bakal nganggo 20 ″, 40 ″ atanapi wadahna HQ dumasar kana ukuran mesin.

- Pabrik kami ngagaduhan langkung ti 850 pagawé tachnical terampil sareng kalolobaanana gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina widang ieu. Salaku tambahan, urang gaduh langkung ti 120 insinyur téknis senior.

- Primapress mangrupikeun merek dewasa di Cina. Kami ngagaduhan sertifikasi CE, ISO sareng SGS pikeun ngabuktikeun kualitas urang. Kami ngabagéakeun kadatangan anjeun, ningali anu percanten.

- Mesin kami parantos dijual ka langkung ti 50 nagara. Pikeun wewengkon husus, mangga ngahubungan kami.

- MOQ: 1 set. Simkuring nampi OEM.

- Biasana 25 dinten.

- T / T (30% pamayaran sateuacanna, sareng kasaimbangan 70% dibayar saminggu sateuacan kiriman)
– L/C (100% L/C dina tetempoan), ieu kudu disawalakeun heula.

- Urang ngajamin anjeun kualitas mesin kami (misalna speed processing jeung kinerja gawé bakal sarua jeung data mesin sampel ogé sarat anjeun). Kontrak bakal ngandung data téknis anu lengkep.

- Urang salawasna ngatur tés ahir operasi saméméh kiriman. Mesin bakal diuji pikeun sababaraha dinten, teras nganggo bahan palanggan pikeun nguji kinerjana. Saatos kami mastikeun teu aya masalah dina mesin, maka kiriman bakal diatur.

- Kami nyayogikeun mesin pikeun garansi 5 taun. jaminan nambahan fléksibel bisa ditawarkeun sakumaha sapuk.

Blog

Diajar langkung seueur inpormasi Produk