PRIMA PRESS BRAKE

FUNGSI HYBRID SERVO ECO, DUKUNGAN TIPI BELAKANG kanggo BACKGAUGE

PrimaPress punika 5 Produsèn ndhuwur karo logam Highly dipercaya, serat & baja mesin nglereni laser karo kurang pangopènan. Mesin Press Brake kita padha terjangkau nanging dipercaya. Kanggo profesional buruh industri looking for konfigurasi sampurna lan user friendliness.

Press Brake minangka kualitas paling apik sing bisa ditemokake kanthi rega terjangkau.
We offer sawetara saka sudhut precision press brake / mesin mlengkung kanggo sawetara saka sudhut aplikasi mlengkung.
Kanggo buruh industri profesional looking for konfigurasi sampurna lan user friendliness.
 
Rentang standar nampilake model kanthi kapasitas beda-beda saka 40 nganti 2000 ton mesin rem cnc press.
Salajengipun, Primapress saged mbangun mesin kanthi konfigurasi ingkang beda-beda miturut reques pelanggan.

HYBRID SERVO ECO FUNGSI

Paket solusi inovatif lan berorientasi pelanggan kanggo nyuda konsumsi mesin.Kita nyengkuyung kabijakan lingkungan sing ramah, lan, kanthi mangkono, kabeh peralatan kita nduweni Fungsi Eco Hibrida.
Akurasi posisi sistem servo-drive hibrida iki ing posisi target.Gumantung saka karakteristik siklus lan rating, drive pump servo entuk irit energi.

DELEM DA66T / DA69T CNC KONTROL

Kita wis milih DELEM DA66T / DA69T generasi anyar sing kuat banget nawakake tingkat efisiensi sing luwih dhuwur ing program lan kontrol rem pers. Desain MADE ing Walanda sing menang lan kualitas kabeh rincian konstruksi, njamin pagelaran bergengsi lan umur produk sing dawa.

17" TFT warna resolusi dhuwur (kontrol layar tutul)
Mode pemrograman layar tutul grafis 2D/3D
Visualisasi 3D ing simulasi lan produksi
Ngekspor pola datar sing dihitung minangka file DXF ,3D STEP, IGES (Profil-T-3D)
Pilihan alat otomatis lan perkakas mesin
Simulasi 3D kanthi identifikasi urutan tikungan paling apik kanthi otomatis kanthi deteksi tabrakan.

Dhukungan lancip mburi kanggo BACKGAUGE

Kanthi sistem dhukungan lancip, lembaran sing luwih tipis mesthi dipanggonke lan dipandu kanthi bener:

Sistem pendukung SPA Thin dipasang ing driji gauge mburi. Padha bisa diaktifake ing mlengkung sing wis ditemtokake lan ngaktifake piring kanggo geser nganti dumunung ing jejere gauge mburi.

Advantage:
Dhukungan mburi duwe slider bal lan sikat kanggo nglindhungi permukaan sing paling alus
Kapasitas beban - 30 kg saben dhukungan.

CNC Hydraulic Press Brake / Sheet Bending 125 ton 3.2 meter Delem DA41

Ketemu Klien Kita

kita bisa kanggo wong-wong mau

Hubungi, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa. We look nerusake kanggo krungu saka sampeyan!