Sheet Metal Hydraulic Ironworker, Mesin pekerja besi

DESCRIPTION

Sheet Metal Hydraulic Ironworker, Mesin pekerja besi

1.Pambuka kanggo struktur lan sifat:

Q35Y Series hydraulic combined punching & shearing machine bisa ngethok lan ngethok kabeh jinis bahan kayata piring, bar persegi, sudut, bar bunder, saluran lan liya-liyane.Pekerja wesi hidrolik Prima wis dirancang lan dibangun kanthi standar kualitas paling dhuwur ing industri. Mesin sing duwe bathi iki bakal ngladeni toko fabrikasi sing nyenengake sajrone pirang-pirang dekade. Mesin iki biasane ana ing saham kanggo pangiriman cepet.

2. Lingkungan kerja peralatan:
1 Sumber daya: 3Ph AC 220V/380/415 ± 10%, 50/60 HZ, opsional kanggo situs. 2 suhu sekitar: -10 ℃ ~ 45 ℃

3. Fungsi utama:

1)Punching: Ana macem-macem pukulan universal lan mati kasedhiya. Gaya unik ngidini kanggo pukulan wesi sudut gedhe lan pukulan saluran gedhe. Jendhela ndeleng gedhe ing desain ayunan stripper supaya gampang dioperasi. Meja ukuran ukuran rong potongan gedhe karo panguasa lan mandheg minangka fitting standar. Cepet ngganti nut kopling lan lengen klambi kanggo panggantos cepet saka owah-owahan.

2)Nyukur: Gunting bar bunder lan persegi nduweni pirang-pirang bolongan kanggo macem-macem ukuran. Piranti tahan sing bisa diatur kanggo bar bunder / persegi, pemotong saluran / balok. Gedhe kuwat njaga kanggo max safety. Sudut nyukur nduweni kemampuan kanggo motong sudut ing 45 ° loro sikil ndhuwur lan ngisor. Iki menehi operator kemampuan kanggo nggawe sudhut pigura gambar kanggo welds.Diamond shaped glathi sampurna kanggo ngethok kualitas sing materi tithik ilang lan deformity. Piranti ditahan sing gampang luwes kanggo nglereni piring sing akurat. Gedhe 15" lengen persegi kanthi skala inlaid. Pisau anti-distorsi khusus kanggo nglereni kualitas. Lading ngisor nduweni papat pinggiran sing bisa digunakake.

3)Notching: Desain unik ngidini kanggo nglereni sudhut lan bar warata. Pengawal keamanan interlock listrik lan telung gauging mandheg kanggo posisi sing tepat. Bagean notching saka tukang besi hidrolik iki sampurna kanggo notching piring logam, wesi sudut lan liya-liyane. Stasiun notching uga duwe meja sing ukurane luwih saka bahan mandheg. Bagean mesin iki uga bisa dilengkapi karo vee notcher opsional.

4)Bending: Uga bend piring ngisor 500mm. Kabeh komponen Mesin kualitas paling dhuwur ing safety, fungsi.

4. Daftar Komponen Utama:

1, Motor utama: Siemens 2, klep hidrolik lan pompa: Huader, Beijing, China paling apik. Bosch opsional.

2, Listrik: SCHNEIDER 4, Sealing: NOK, Jepang 5, Alat: Kabeh perawatan pemanasan

5. Spesifikasi teknis:

model Q35Y-16 Q35Y-20 Q35Y-25 Q35Y-30 Q35Y-40 Q35Y-50
Kekuatan Ramming (ton) 65 90 120 160 200 250
Bisa Cut kekandelan paling gedhe saka slab 16 (milimeter) 20 25 30 35 50
Intensitas lembaran (Newton/milimeter 2) ≤450 ≤450 ≤450 ≤450 ≤450 ≤450
Jadwal lelungan nyuda ukuran papan (tebal * lebar) (milimeter) 16*250
8*400
20*330
10*480
25*330
16*600
30*330
20*600
35 × 400 25 × 700 40 * 40030 * 750
Geser stroke 80 80 80 80 80 80
Jumlah jadwal lelungan (/menit) 12 12 10 10 10 10
ambane mbukak tenggorokan 300 (milimeter) 355 400 600 600 600
Ketebalan punch hole 16 (milimeter) 20 25 26 35 40
Diameter bolongan paling gedhe (milimeter) 25 30 35 38 40 40
Daya mesin listrik utama (kilowatt) 55 7.5 11 11 15 22
Ukuran njaba (dawa * amba * dhuwur) milimeter 1750 * 830 * 2000 1930 * 900 * 2000 2200 * 1000 * 2100 2900 * 1200 * 2600 2970 * 1240 * 2650 3200 * 1440 * 2750
Bobot mesin (kg) 2000 3100 4600 7200 9500 12800

Layanan Kita

Ragad Competitive

Amarga manufaktur batch, kita bakal duwe rega sing luwih murah kanthi mesin kualitas paling apik.

Technical Support

Nalika ana risak, teknisi kita nelpon kanggo koreksi online & onsite.

Kontrol Kualitas sing Ketat

Kabeh mesin dipriksa dening departemen kontrol kualitas sadurunge dikirim metu.

Spare Part Kits

Komponen kritis & suku cadang sing wis rusak ditawakake supaya ora mandheg mandheg.

Solusi Pakar

Kita bakal menehi saran pakar profesional kanggo mesin sing dibutuhake.

Delivery Fast

Kabeh mesin sing dipesen dening pelanggan bakal dikirim sajrone 30 dina.

Nyuwun Penawaran Gratis

Kirimi email utawa isi formulir kontak ing ngisor iki. Kita bakal mbales pesen sampeyan sanalika bisa.