Ngadeg Tipe sheet metal CNC V mesin Grooving, stainless steel mesin groover v

DESCRIPTION

Ngadeg Tipe sheet metal CNC V mesin Grooving, stainless steel mesin groover v

Tautan video:

Fitur Product
Mesin nganggo desain struktur pigura lan sambungan bolted kekuatan dhuwur, kanthi kaku sakabèhé lan deformasi cilik.
Beam saka mesin tetep lan karya dipakani dening mekanisme dipakani. Anvil saka workbench bisa debugged kanggo njamin flatness saka bidang apa ing 0.003mm.
Gerakan operator alat (kiwa lan tengen) nganggo drive sabuk sinkron, kanthi proses pemotongan sing stabil lan efisien lan permukaan pemotong sing rata lan lancar.
Mesin kasebut nggunakake piranti kontrol numerik jinis lantai, kanthi presisi posisi dhuwur, drive stabil lan ruang lingkup pangolahan gedhe.
Katrangan sistem kontrol numerik lan komponen utama:
Kontrol numerik: Taiwan HUST-H4 sistem kontrol numerik telung sumbu
Servo motor: Yasukawa merek 1.3KW 0.8kw MHMA servo motor Konverter: Jepang Mitsubishi, daya 2.2kw Spindle motor: Jerman jahitan, daya 1.5kw Jarak switch: German Turck 1805
Rolling lead rail pasangan: GGB45AA rolling lead rail diwenehake dening pabrikan mapan-Nanjing Technical Equipment Manufacturing Co., Ltd.
Ball meneng: FFZD4006F-3-P5 lan FFZD2004T-3-P5 meneng werni diwenehake dening mapan Produsèn-Nanjing Technical Equipment Manufacturing Co., Ltd.
Kabel mesin alat: Kabel zipper fleksibel generasi anyar sing diprodhuksi ing Taiwan
Kita nyedhiyakake blades mung dirancang kanggo jinis alat mesin iki. Kajaba iku, kita nawakake garansi lan layanan setaun sajrone wektu lengkap.
Kita nyedhiyakake layanan konsultasi kanggo komisioning lan dhukungan teknis uga pelatihan babagan operasi.

Ball screw lan rel timbal:
1. Desain pelumasan sing ramah lingkungan, pengontrol gesekan sing kurang.
2. Beban witjaksono ing patang arah
3. High-tliti, pangopènan free
4. Kacepetan dhuwur lan swara kurang,
5. Blok geser bisa diganti
6. Spesifikasi standar internasional,
7. segel lenga Full
8. High-kaku ing papat baris saka bal baja
9. Fungsi Gamelan lan sirkulasi novel
Sistem Servo Yasukawa Jepang
Ing kombinasi kontrol rotasi Torsi, kontrol kacepetan lan kontrol posisi, sistem bisa mbukak ing kacepetan dhuwur, tliti, karo respon frekuensi dhuwur. Wektu setelan cendhak. Amplifikasi internal bisa diatur kanthi otomatis. Volume cilik, sing bisa dioperasikake lan disambungake kanthi gampang.

 

 

Lembar Teknis:

Maks. jembaré sheet baja kanggo notched: 1250mm
Maks. dawa sheet baja kanggo notched 4000mm
Kekandelan maksimum lembaran baja sing kudu dikethok: Baja 5mm

baja tahan karat 3 mm

Min. kekandelan saka lembaran baja kanggo notched 0.8mm
Maks. jarak gerakan balok (mundur lan maju) 1250mm
Min. Jarak V-trough edge: 15mm
Maks. jarak gerakan operator alat (munggah lan mudhun) (ing arah poros Z) 50mm
Resolusi gerakan pembawa alat (munggah lan mudhun) (ing arah poros X) 4300mm
Kacepetan nglereni: 15m-60m / min
Min. unit setelan poros Y 0.001 mmm
Presisi posisi poros Y ± 0.02mm
Min. unit setelan poros Z 0.001mm
Presisi posisi poros Z ± 0.02mm
Range tekanan sirkuit gas: 0.4-0.6mpa
bobot reged 9500kg
Ukuran: 5900 * 2600 * 2300 (mm)

Layanan Kita

Ragad Competitive

Amarga manufaktur batch, kita bakal duwe rega sing luwih murah kanthi mesin kualitas paling apik.

Technical Support

Nalika ana risak, teknisi kita nelpon kanggo koreksi online & onsite.

Kontrol Kualitas sing Ketat

Kabeh mesin dipriksa dening departemen kontrol kualitas sadurunge dikirim metu.

Spare Part Kits

Komponen kritis & suku cadang sing wis rusak ditawakake supaya ora mandheg mandheg.

Solusi Pakar

Kita bakal menehi saran pakar profesional kanggo mesin sing dibutuhake.

Delivery Fast

Kabeh mesin sing dipesen dening pelanggan bakal dikirim sajrone 30 dina.

Nyuwun Penawaran Gratis

Kirimi email utawa isi formulir kontak ing ngisor iki. Kita bakal mbales pesen sampeyan sanalika bisa.