Mesin pemotong laser serat sing bisa diijolke kanthi tutup 4000x1500mm kanthi pemotong pipa

DESCRIPTION

Mesin pemotong laser serat sing bisa diijolke kanthi tutup 4000x1500mm kanthi pemotong pipa

Tautan video:

Lembar teknis: Mesin pemotong laser serat 1000W nggunakake piranti laser serat IPG utawa Raycus sing duwe teknologi laser canggih internasional. Kanthi Jerman ngimpor Precitec utawa sirah nglereni laser merek Raytools liyane. Dilengkapi sistem transmisi sing efisien dening rak gear presisi tinggi Taiwan sawise proses penggilingan lan pandhuan linear kanthi presisi tinggi. Sistem CNC otomatis majeng, klompok menyang mesin pemotong laser serat CNC kanthi presisi dhuwur.

Utamane ditrapake kanggo baja karbon, baja tahan karat lan paduan aluminium lan liya-liyane. Model iki minangka industri pangolahan logam sing pertama nganggep mesin pemotong logam.

Cocog kanggo teknologi aerospace, manufaktur pesawat, manufaktur roket, manufaktur robot, manufaktur elevator, manufaktur kapal, nglereni lembaran logam, perabot pawon, komponen elektronik, bagean otomotif, pendinginan, lan pipa ventilasi, pratandha, logam lan industri pangolahan bagean logam liyane. 

Komponen:

Sistem motor servo YASKAWA Jepang

Jerman ATLANTA gir

Taiwan TBI werni meneng drive

Japan SMC / Airtac bagean pneumatik

bagean elektronik French Schneider

Reducer Motoreducer Prancis

WSX utawa Raytools sirah laser

Balok aluminium cast terpadu

Rel persegi Taiwan HIWIN

Smoke purify system

Mesin pendingin banyu Hanli

Garansi telung taun

3 taun (generator laser 2 taun)

5150 * 2225 * 2125mm

Kasus kayu standar kanggo perdagangan internasional

paramèter:

Model Mesin PMFiber-4020
Maks. wilayah kerja 2000mm x 4000mm
laser Raycus serat laser 2000 watt
Motong kekandelan 0.1-16 mm / logam
Dawane pipa 0.1-6meter
Dhiameter pipa 20-200mm (yen luwih gedhe, kita bisa ngrancang khusus)

(bisa mbukak pipa persegi, bunder, persegi panjang, lan liya-liyane)

Gelombang dawa Laser 1080 nm
daya dirating 10-100%
Daya chiller banyu 5.6 Kw
Akurasi lokasi sumbu X,Y 0.01mm
X, Y-axis baleni akurasi lokasi 0.01mm
X, Y-axis kacepetan obah cepet 80 m / mnt
X, sumbu Y maks. kacepetan nglereni 45 m / mnt
Min. jembaré garis nglereni 0.02-0.08 mm
Maks. kacepetan nglereni 45 m / mnt
Mesin manggoni papan 8.5 mx 3 m
bobot mesin 8500 KG
Voltase 380 V utawa opsional kanggo situs

Layanan Kita

Ragad Competitive

Amarga manufaktur batch, kita bakal duwe rega sing luwih murah kanthi mesin kualitas paling apik.

Technical Support

Nalika ana risak, teknisi kita nelpon kanggo koreksi online & onsite.

Kontrol Kualitas sing Ketat

Kabeh mesin dipriksa dening departemen kontrol kualitas sadurunge dikirim metu.

Spare Part Kits

Komponen kritis & suku cadang sing wis rusak ditawakake supaya ora mandheg mandheg.

Solusi Pakar

Kita bakal menehi saran pakar profesional kanggo mesin sing dibutuhake.

Delivery Fast

Kabeh mesin sing dipesen dening pelanggan bakal dikirim sajrone 30 dina.

Nyuwun Penawaran Gratis

Kirimi email utawa isi formulir kontak ing ngisor iki. Kita bakal mbales pesen sampeyan sanalika bisa.