8 + 1 Sumbu CNC Hidrolik Tekan Rem Delem DA69T Sistem CNC dengan Y1 Y2 X1 X2 R1 R2 Z1 Z2 Sumbu + V Crowning

DESCRIPTION

8 + 1 Sumbu CNC Hidrolik Tekan Rem Delem DA69T Sistem CNC dengan Y1 Y2 X1 X2 R1 R2 Z1 Z2 Sumbu + V Crowning

https://youtu.be/xBQ7sHko1eM

Primapress cnc servo press brake nduweni sistem crowning CNC kanggo kualitas sing luwih apik, sistem pengukur mburi sing didorong servo kanggo nambah kecepatan,

lan unit kontrol grafis sing bisa 3D kanggo simulasi urutan mlengkung lan titik tabrakan. Uga nambah kecepatan kerja, stroke, awan,

lan kapasitas mencet mesin GENIUS Series. Masa depan - minangka akibat saka mundhake biaya energi lan biaya sing dikontrol kanthi cepet

drive sing ditawakake ing pasar, solusi kacepetan variabel ana ing advance.

8 + 1 sumbu CNC Hydraulic Press Brake

X: Backgauge ngarep lan mburi; Y1,Y2: Stroke silinder oli kiwa lan tengen
R : Backgauge munggah lan mudhun; Z1, Z2: Gerakan stopper kiwa lan tengen
V: Makutha meja kerja

Fitur Pengontrol CNC DA69T: 

* Mode pemrograman layar tutul grafis 3D lan 2D
* Visualisasi 3D ing simulasi lan produksi
* 17″ TFT warna resolusi dhuwur
* Paket aplikasi Windows lengkap
* Kompatibilitas Delem Modusys (skalabilitas modul lan adaptasi)
* USB, antarmuka peripheral
* Dhukungan aplikasi khusus pangguna ing lingkungan multitasking pengontrol
* Antarmuka mlengkung & koreksi sensor
* Piranti lunak offline Profil-T3D 

Konfigurasi utama

jeneng Produser
kontrol CNC Merk DA69T Delem Holland
Motor utama merek Siemens Jerman
Komponen listrik merek Schneider Prancis
Pumping gear merek Sunny USA
Dering segel NOK Jepang merek
Sistem hidrolik Brand Jerman Boschrexroth
Ball screw, Linear guide merek HIWIN Taiwan
Penguasa grating GIVI Italia merek
Konektor tubing Brand Jerman EMB
Back gauge servo motor lan drive Delta Taiwan Brand Kab

Aksesoris standar ana ing ngisor iki:

  1. Baut jangkar 2. Hex nut 3. Seal ring 4. Gasket 5. Grease gun
    6. Kunci Allen 7. Ngalih sikil 8. Lengan dhukungan ngarep
    9. Tombol kothak listrik, tombol panel kontrol 10. Manual operasi

 

#press brake robots #horizontal press brake #die press brake

#metal brake press #press brake damant #servo press brake

#tekan kaliper rem

Layanan Kita

Ragad Competitive

Amarga manufaktur batch, kita bakal duwe rega sing luwih murah kanthi mesin kualitas paling apik.

Technical Support

Nalika ana risak, teknisi kita nelpon kanggo koreksi online & onsite.

Kontrol Kualitas sing Ketat

Kabeh mesin dipriksa dening departemen kontrol kualitas sadurunge dikirim metu.

Spare Part Kits

Komponen kritis & suku cadang sing wis rusak ditawakake supaya ora mandheg mandheg.

Solusi Pakar

Kita bakal menehi saran pakar profesional kanggo mesin sing dibutuhake.

Delivery Fast

Kabeh mesin sing dipesen dening pelanggan bakal dikirim sajrone 30 dina.

Nyuwun Penawaran Gratis

Kirimi email utawa isi formulir kontak ing ngisor iki. Kita bakal mbales pesen sampeyan sanalika bisa.