1000w PM4015 cnc serat Metal Laser Cutting Machine Produsen

DESCRIPTION

1000w PM4015 cnc serat Metal Laser Cutting Machine Produsen

link video:

Fitur utama:

● Kacepetan nglereni dhuwur: kacepetan nglereni mesin nglereni logam serat laser 2-3 kaping saka mesin nglereni laser liyane.
● Operasi sing gampang: transmisi serat optik ndadekake iku ora perlu kanggo imbuhan saka path optik. Fleksibel, prasaja lan trep kanggo potongan instan.
● Kualitas sinar laser sing apik banget: titik laser fokus sing luwih cilik kanggo efek panuntun cahya super fleksibel, kualitas pangolahan sing luwih efisien lan luwih apik kanthi deformasi sing luwih cilik;
●Efektif biaya: tingkat konversi fotolistrik nganti 25-30%. Konsumsi daya listrik mesin pemotong laser serat iki mung udakara 20% -30% saka mesin pemotong laser Co2 tradisional lan kacepetan nglereni lembaran luwih saka kaping telu YAG.
● Biaya pangopènan sing murah: rigidity dhuwur saka amben mesin, majeng Jerman teknologi serat laser sumber lan 100,000 jam urip layanan kanggo komponen kritis njamin biaya pangopènan kurang.

Kauntungan produk:

1. Mesin nglereni laser serat Prima, kanthi presisi dhuwur, kacepetan dhuwur, fitur manufaktur fleksibel, dikenal minangka "raja pemotong laser serat", bisa nyukupi kabutuhan pangolahan lembar pasar, nggawe jaman anyar lembaran nglereni laser.
2. Motor servo Panasonic / Yaskawa Jepang kanthi sistem nyopir sekrup bal ganda lan kepala pemotong laser asli AS kanthi fungsi fokus dhuwur dinamis njamin presisi dhuwur lan efisiensi dhuwur.
3. Sumber laser serat teknologi paling dhuwur ing Jerman bisa digunakake nganti 150,000 jam kanthi kacepetan nglereni dhuwur (15-20 M / min), tanpa pangopènan.
4. Sistem pelumasan otomatis kanggo mekanik, sing bisa lubricate rel guide linear saklawasé 500 kaping saben menit kanggo mesthekake presisi dhuwur.
5. Seri produk iki karo sawetara paten nasional, menang sawetara penghargaan teknologi kuoso, kemampuan nglereni kuwat, kacepetan nglereni dhuwur lan stabilitas unggul.

Data Teknis:

model PR1000-4015 PR2000-4015
Daya Laser 1000W 2000W
Maks. Ketebalan Cutting 12 mm 20 mm
Tipe Laser Impor Serat Laser
Teknologi Laser Teknologi Jerman
Area makarya 3000 * 1500 mm
Stroke sumbu X 3050 mm
Stroke sumbu Y 1500 mm
Stroke sumbu Z 150 mm
Cara ngirim sekrup werni import
Tabel-driven sistem Jepang Panasonic Servo motor & Driver
Metode Fokus Dinamis Dipuntedahaken lan Otomatis Nyetel Fokus
Presisi lokasi ≤±0.05 mm
Presisi re-lokasi ± 0.02 mm
Maks. kacepetan obah 100m / menit
Gelombang dawa Laser 1070nm
Jembar baris minimal ≤0.1mm
Format Dhukungan PLT, DXF, BMP, AI
Panjaluk tenaga 380V / 50HZ
Meja kerja maks. momotan 1000 Kg
Ukuran (L * W H *) 5000mmX3000mmX2000mm
Cara Control Kontrol gerakan offline
Piranti lunak kontrol Sampurna Laser Professional Laser Cutting Software

Foto Real Life:

Layanan Kita

Ragad Competitive

Amarga manufaktur batch, kita bakal duwe rega sing luwih murah kanthi mesin kualitas paling apik.

Technical Support

Nalika ana risak, teknisi kita nelpon kanggo koreksi online & onsite.

Kontrol Kualitas sing Ketat

Kabeh mesin dipriksa dening departemen kontrol kualitas sadurunge dikirim metu.

Spare Part Kits

Komponen kritis & suku cadang sing wis rusak ditawakake supaya ora mandheg mandheg.

Solusi Pakar

Kita bakal menehi saran pakar profesional kanggo mesin sing dibutuhake.

Delivery Fast

Kabeh mesin sing dipesen dening pelanggan bakal dikirim sajrone 30 dina.

Nyuwun Penawaran Gratis

Kirimi email utawa isi formulir kontak ing ngisor iki. Kita bakal mbales pesen sampeyan sanalika bisa.