1000W 1500W 2000W 3000W 4000W 6000w Lembaran logam CNC mesin nglereni serat laser karo Full Cover

DESCRIPTION

1000W 1500W 2000W 3000W 4000W 6000w Lembaran logam CNC mesin nglereni serat laser karo Full Cover

specifications


Kacepetan nglereni: 0-40000mm / min
Format Grafis Didukung: AI, BMP, DST, DWG, DXF, DXP, LAS, PLT
Aplikasi: Laser Cutting
Kondisi: New
Ketebalan pemotongan: 0-30mm
CNC utawa Ora: Ya
Mode pendinginan: Water Cooling
Piranti Lunak Kontrol: Ruida
Panggonan Asal: Anhui, China (Daratan)
Nomer Model: mesin nglereni laser serat
Sertifikasi: CE, ISO
Item: mesin nglereni laser serat logam
werna: minangka kabutuhan
tabung laser: 150w 180w 280w 300w
Jenis laser: serat laser
Kacepetan nglereni: 50-5000mm / min
Sumber daya: 220V±10% /50Hz, 110V±10%
Format grafis sing didhukung: BMP, PLT, DST, DXF, AI, CDR
Piranti lunak sing didhukung: CorelDraw, PhotoShop
Presisi Scanning paling dhuwur: 2000DPI
Presisi lokasi: <0.01mm
Layanan Purna Jual: Insinyur kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah

 

500 w 750 w 1000 w 2000 w stainless steel baja karbon mesin pemotong laser serat logam 1500*3000mm

Item / Model ECO-SERAT-1530
Area potong 1300 x 2500 mm
Daya laser 500W/750w/1000w/2000w/3000w
Tipe laser serat laser
Kacepetan ngukir 0-60000mm / min
Kacepetan nglereni 0-40000mm / min
Metode Fokus Dinamis Dipuntedahaken lan Otomatis Nyetel Fokus
Ngreset akurasi posisi ± 0.01mm
Power supply 380V/50HZ (Opsional 220V/50HZ)
suhu Operating 0 - 45 ° C
asor operasi 5 - 95%
Min. mbentuk karakter Inggris 1.0 x 1.0mm
Format grafis didhukung BMP, PLT, DST, DXF, AI
Piranti lunak didhukung TAJIMA, CorelDraw, Photoshop, AutoCAD
Sistem nyopir Jepang Panasonic Servo motor & Driver
Mode cooling Sistem pendinginan lan proteksi banyu
Ukuran Peralatan 1990x1400x1470mm
Bobot resik: 1550kg
Dimensi Pengiriman 2090 x 1500 x 1570mm
Spare Parts opsional Gumpalan munggah-mudhun, Sistem Rotary, Meja Honeycomb
Cara Control Kontrol gerakan offline

 

fitur mesin nglereni laser serat karbon:


1. Teknologi Jerman Lanjut: njamin teknologi paling dhuwur ing donya.

2. Sistem Optik Laser Lanjut: Mesthekake Kualitas Laser Beam Kualitas Ganda-Xenon-lampu teknologi, bisa ningkatake daya laser lan kualitas sinar laser.

3. Laser Path Pra-view & Pre-posisi Fungsi: Laser beam ora katon dening ngadopsi "Red Light Pointer", éling laser path pra-view lan fungsi Pre-posisi.

4. Pre-view lan fungsi pra-roto: Simulasi jalur nglereni laser, Pre-run path nglereni ing advance, Njamin nemokake posisi nglereni akurat.

5. Unik Mirrors lan Lens Cooling Teknologi: Kabeh mirrors lan lensa wis digawe adhem dening banyu, njupuk panas pangilon nalika digunakake, ndawakake umure, Ngirit biaya operasi mangsa.

6. Heavy Machine Body: Nganggo 100mm * 100mm * 6mm nglukis, tabung logam kothak Stabil, Loading abot, Ora bakal distorsi sawise long-wektu nggunakake, Worktable Max. Beban bisa nganti 500 kg. Nganggo desain amben mesin jinis corong, Bisa nganggo sabuk konveyor, Gampang kanggo pangguna entuk potongan potongan saka ngarep mesin.

7. Sistem transfer otomatis: Bisa kanthi otomatis nransfer potongan-potongan sing dipotong menyang ngarep mesin, Nambah efisiensi kerja, Ngirit energi tenaga kerja, Ora perlu pangguna njupuk kanthi tangan. Nggawe potongan-potongan sing apik lan apik.

8. Sistem Isi Minyak Otomatis: Pencet sepisan, bisa nglumasi rod transmisi mesin sajrone 2-3 wulan.

9. Penunjuk cahya abang: Minangka sinar laser ora katon, Kita nganggo penunjuk cahya abang kanggo nunjukake posisi nyata sinar laser, Nggawe pemotongan luwih akurat.

10. Sistem fokus otomatis dinamis: Tansah jarak sing padha ing antarane lembaran logam lan sirah laser, Sadar akurasi efek nglereni.

11. Desain dipakani kanthi otomatis: Ngadopsi desain roda pakan, Nggawe pakan materi luwih gampang, Ngirit energi tenaga kerja.

 

Layanan Kita

Ragad Competitive

Amarga manufaktur batch, kita bakal duwe rega sing luwih murah kanthi mesin kualitas paling apik.

Technical Support

Nalika ana risak, teknisi kita nelpon kanggo koreksi online & onsite.

Kontrol Kualitas sing Ketat

Kabeh mesin dipriksa dening departemen kontrol kualitas sadurunge dikirim metu.

Spare Part Kits

Komponen kritis & suku cadang sing wis rusak ditawakake supaya ora mandheg mandheg.

Solusi Pakar

Kita bakal menehi saran pakar profesional kanggo mesin sing dibutuhake.

Delivery Fast

Kabeh mesin sing dipesen dening pelanggan bakal dikirim sajrone 30 dina.

Nyuwun Penawaran Gratis

Kirimi email utawa isi formulir kontak ing ngisor iki. Kita bakal mbales pesen sampeyan sanalika bisa.