Prima Press
30 Taun Pengalaman Ing Mesin Lembaran Logam

Yen Sampeyan Nggolek Produsen Mesin Pemotong Laser Serat sing Bisa Dipercaya,
Banjur Sampeyan Tekan Panggonan sing Tengen.

PrimaLaser

Mesin Laser Cutting

Pagelaran lan Fitur

Titik fokus cilik, ngethok garis sing apik;
Konsumsi daya mesin serat mung 20-30% saka mesin pemotong laser CO2 sing padha. Bisa nggunakake nglereni online kabeh jinis sheet metal;
Antarmuka kontrol mesin sing prasaja lan ramah, desain modular, file pemetaan ide identifikasi otomatis; Diubengi dening desain. Ditutup ing njaba pangayoman, nambah kebersihan lingkungan kerja, safety personel, operator standar CE Eropa;

  • Drive servo ac impor, Rack gear sing disegel kanthi lengkap, Arah pandhuan linier sing diimpor,
  • Struktur gantry, amben bubut redaman dhuwur, bunton ekstrusi paduan aluminium,
  • Bisa tahan kacepetan lan percepatan dhuwur; Kanthi piranti ngalih platform industri modern,
  • Bisa entuk 10 detik, pertukaran platform kaping pindho; Generator laser serat interpublik standar.

Umur layanan 100000 jam, bebas pangopènan dhasar, konfigurasi sirah nglereni laser non-kontak, sistem pelacakan dhuwur kapasitansi impor, njamin posisi fokus pemotongan, supaya tabrakan karo pangolahan papan.

Mesin nglereni serat laser bisa Cut macem-macem piring logam, utamané cocok kanggo nglereni cepet saka stainless steel, baja karbon, manganese baja, sheet galvanis, macem-macem sheets alloy, logam langka lan bahan liyane. Digunakake ing: listrik pawon, sasis lembaran logam, peralatan pigura mesin, hardware cahya, pratandha pariwara, suku cadang mobil, peralatan tampilan, macem-macem produk logam, industri nglereni lan ngolah lembaran logam.

Mesin Pemotongan Laser Serat Double-Drive Tipe Open

Model: HL-FIBER-3015A

  • Kanthi desain manungsa, lan pengalaman pangguna praktis.
  • Sistem kontrol obah sing fleksibel ndadekake pemotongan luwih gampang.
  • Rak lan Pinion: ROR Jerman, Pandhuan rel: Taiwan, HIWIN, Servo motor Jepang, Fuji, bisa nggawe manawa stabilitas dhuwur.
  • Working Area: 3000x1500mm, 6000x1500mm,4000x2000mm,6000x2000mm
  • Daya Laser: 1000w, 1500w, 2000w, 3000w, 4000w…

Model: HL-FIBER-3015B

  • Tabel ijol-ijolan bakal ngirit wektu loading lan unloading sheet.
  • Tutup enclosure lengkap aman kanggo operator lan apik kanggo perlindungan lingkungan.
  • Sistem kontrol CNC sing efisien
  • ROR rak lan pinion saka Jerman karo fungsi luwih stabil.
  • Working Area: 3000x1500mm, 6000x1500mm,4000x2000mm,6000x2000mm
  • Daya Laser: 1000w, 1500w, 2000w, 3000w, 4000w

Model: HL-FIBER-3015

  • Desain enclosure gedhe, kaca protèktif standar EU CE, anjog ing internasional.
  • Ijol-ijolan otomatis platform kerja sajrone 15 detik, kanthi efektif ningkatake efisiensi pemotongan.
  • Dilengkapi piranti pemotong pipa, siji mesin kanggo rong tujuan,
  • Pneumatic clamping chuck, cocok kanggo pipa saka macem-macem specifications lan ukuran,
  • Rak ROR Jerman, pengurang Modoli, papan baris pertama internasional,
  • Efisiensi transmisi apik lan presisi nglereni dhuwur,
  • Working Area: 3000x1500mm, 6000x1500mm,4000x2000mm,6000x2000mm
  • Daya Laser: 1000w, 1500w, 2000w, 3000w, 4000w…

Model: HL-FIBER-3015

  • Mesin kasebut dirancang kanggo nglereni lembaran lan pipa.
  • Komponen listrik saka merek terkenal Schneider.
  • Tempering 600C, kanthi pendinginan 24 jam ing tungku, kanthi nggunakake penggilingan gantry finishing sing diimpor.
  • Welding presisi kanthi proteksi Co2, kanggo njamin pigura meja tanpa deformasi sajrone 20 taun.
  • Lembaran lan pipa baja karbon 0.5-25mm, lembaran lan pipa baja tahan karat 0.5-10mm, lembaran lan pipa baja galvanis, lembaran lan pipa baja sing dilapisi seng elektrolitik…

Sampel Mesin Pemotongan Laser Serat

Video Serat Laser Cutting Machine

Laser cutting Iron Aluminium Tembaga Stainless Steel Plate Permukaan Mesin Polishing Sander Kanggo Logam 5
Puter video babagan nglereni Laser Wesi Aluminium Tembaga Stainless Steel Plate Permukaan Mesin Polishing Sander Kanggo Logam 5
Mesin Pemotong Laser Terpadu Open Plate lan Tube
Puter Video babagan Open Plate lan Tube Integrated Laser Cutting Machine

KONTAK US SAIKI

Yen sampeyan pengin duwe pitakon, hubungi saiki, kita siyap nulungi 24/7.
We welcome kerjasama lan kita bakal berkembang karo sampeyan.

"Mbangun Brand Kualitas, Nggawe Mesin Apik", sing uga dadi semangat wirausaha perusahaan kita.

Prima Group, Pabrik lembaran logam paling apik lan pemasok solusi mesin Saluran HVAC.

Apa Primapress

Prima nganggo gambar desain teknik Eropa 80 taun lan sikap berorientasi kualitas kanggo mbangun Mesin CNC kanthi umur dawa lan gampang dioperasikake kanthi Layanan sawise-sales paling apik. Teknologi Prima saka Eropa .Prima Nduwe Sertifikat ISO & CE, Wektu Garansi 3 Taun .

Solutions

Prima bisa nindakake desain miturut conto pelanggan, foto utawa gambar, lan nggawe kualitas lan nggunakake mesin dening tim sing berpengalaman lan profesional.

Pangembangan lan Sales

Kita tundhuk karo cara manajemen perusahaan modern, kanthi manajemen sing setya lan tliti. Iki kanggo njaga kualitas produk kita, lan uga alesan produk kita ngirim kanggo pelanggan kita kualitas paling apik.

desain mesin nglereni laser serat

desain

Desain kanthi lengkap; jendhela pengamatan nganggo kaca protèktif standar CE Eropa; bledug kui dening nglereni diproses liwat filtrasi internal kanggo entuk discharge standar lan ora polusi.

serat laser nglereni mesin Controller

controller

Sistem Kontrol Cypcut. Piranti lunak pemrograman otomatis CAD / CAM profesional lan piranti lunak nesting otomatis, ndhukung antarmuka Cina lan Inggris, paramèter proses sing sugih, kanggo ngoptimalake tabungan bahan mentah.

mesin nglereni laser Dual Pallet

Dual Pallet

Workpiece sheet bisa dimuat lan dibongkar ing wektu sing padha karo proses nglereni.

Kepala Nglereni Laser

Kepala Nglereni Laser

Kepala pemotong laser Raytools / Precitec kanthi fungsi sensor otomatis cocok kanggo jarak fokus sing beda lan dikontrol dening sistem. Kanggo lembaran logam kanthi ketebalan sing beda-beda, titik fokus bakal disetel kanthi otomatis ing proses pemotongan kanggo entuk efek pemotongan sing paling apik.

Sumber Laser

Sumber Laser

Merek sumber laser serat kita kalebu Raycus (China), Max (China), nLight (USA), IPG (Jerman), kanthi daya saka 500W nganti 12,000W.

mesin nglereni serat laser Bed

Bed

Teknologi amben generasi anyar, nggunakake amben las sing dilas. Bakal nyadari 20 taun panggunaan tanpa deformasi.

Gear Rack & Linear Guide

Gear Rack & Linear Guide

Kepala laser dipindhah ing sadawane panuntun linear HIWIN (Taiwan) kanthi kekandelan 35 mm lan rak gear YYC. Kacepetan obah sumbu X lan Y bisa maksimal 120m / min sing bisa mbantu ningkatake efisiensi produksi.

Gear Rack & Linear Guide

Sistem mbusak Debu Pusat

Bisa mbusak bledug lan kabut ing njaba

mesin nglereni tutup lengkap

Sampul Lengkap

cnc serat laser mesin nglereni kamera nonton

Nonton kamera

Hasil pemotongan sing sampurna

Asil Cutting Sampurna

mesin nglereni laser meja kerja luwih gedhe kasedhiya

Meja kerja sing luwih gedhe kasedhiya

Kita ngarepake kanca-kanca domestik lan manca kanggo ngunjungi kita

Mangerteni kita

Products Featured

Kabeh jinis mesin hidrolik, tukang besi, mesin rolling, mesin pipa saluran lan peralatan tempa logam liyane Pabrik 4 cedhak lan sakabehe Pabrik 80000 SQM karo 850 teknisi lan 150 sawise dodolan teknisi layanan. . 

Sawetara perusahaan sing ngalami wisata kita

FAQ

Kita Kene Kanggo Mbantu Kanggo Pitakonan Sampeyan Bisa Duwe

– Sampeyan bisa milih perusahaan kapal dhewe. Utawa nggunakake forwarder kita, kita bakal ngutip sampeyan rega CIF.

- Yen kurang saka siji wadhah, kita bakal milih LCL (kurang muatan wadhah), bakal dadi efisiensi biaya. Yen sampeyan tuku loro lan ndhuwur, kita bakal nggunakake wadhah 20″, 40″ utawa HQ miturut ukuran mesin.

- Pabrik kita duwe luwih saka 850 buruh tachnical trampil lan umume duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing lapangan iki. Kajaba iku, kita duwe luwih saka 120 insinyur teknis senior.

– Primapress minangka merek diwasa ing China. Kita duwe sertifikasi CE, ISO lan SGS kanggo mbuktekake kualitas kita. We welcome rawuh Panjenengan, ndeleng iku pracaya.

- Mesin kita wis adol menyang luwih saka 50 negara. Kanggo wilayah tartamtu, hubungi kita.

- MOQ: 1 set. Kita nampa OEM.

- Biasane 25 dina.

- T / T (30% pembayaran advance, lan imbangan 70% mbayar seminggu sadurunge kiriman)
– L/C (100% L/C at sight), iki kudu dirembug dhisik.

- Kita njamin kualitas mesin kita (umpamane, kacepetan pangolahan lan kinerja kerja bakal padha karo data mesin sampel uga syarat sampeyan). Kontrak kasebut bakal ngemot data teknis sing rinci.

– Kita tansah ngatur testing final saka operasi sadurunge kiriman. Mesin kasebut bakal diuji sawetara dina, banjur nggunakake bahan pelanggan kanggo nguji kinerja. Sawise kita dikonfirmasi ora ana masalah ing mesin, banjur kiriman bakal diatur.

- We nyedhiyani mesin kanggo 3 taun babar pisan. Jaminan lengkap fleksibel bisa ditawakake kaya sing disepakati.

Hubungi, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.
We are looking for hearing from you!