Prima Press
30 Taun Pengalaman Ing Mesin Lembaran Logam

Yen Sampeyan Nggolek Produsen Mesin Press Brake sing Bisa Dipercaya,
Banjur Sampeyan Tekan Panggonan sing Tengen.

Mesin Rem Tekan

Prima minangka panyedhiya solusi kanggo mesin, nggawe nilai luar biasa kanggo pelanggan deoestic lan manca kanthi visi global babagan bakat, layanan, teknologi lan skala ing pasar rem pers, mesin shearing, mesin pemotong laser.

Konsep layanan lanjutan:
Filosofi layanan kita nyedhiyakake layanan "detail aktif, cepet, profesional, standar", ngidini pangguna seneng layanan "teliti".

Jaringan layanan sampurna:
Kita tansah netepi ideologi nuntun customer-sentris ing construction jaringan, kanggo mesthekake yen pangguna duwe toko servcie lokal. Kita bakal nerusake semangat pionir jaman, nyoba kanggo shorten radius layanan, watara jaringan mudhun, nerusake idea saka layanan, kita bakal terus kanggo ningkataké jaringan layanan kanggo arah ambane, nggawe servcie luwih trep.

Respon layanan cepet:
Kita takon kabeh titik layanan kudu nyedhiyakake dhukungan layanan cepet 24 jam, lan njamin sumber daya layanan: personel, suku cadang, alat, lsp.
Sawise nampa kabutuhan layanan pelanggan, tekan ing lokasi layanan sajrone 24 jam; lan titik layanan uga kudu mesthekake telpon layanan 24 jam ora dikunci, sawise nampa kabutuhan layanan informasi, ngandhani wong sing tanggung jawab kanthi cepet, nemtokake rencana layanan kanthi cepet, teka ing panggonan sing sepisanan, ngatasi masalah pelanggan sajrone 24 jam, kanggo ngidini pelanggan tenan aran "kita kene".

Peningkatan kualitas produk:
Kita setya nggarap layanan kasebut, umpan balik menyang departemen sing relevan, ningkatake kualitas produk kanthi terus-terusan, nggawe pelanggan luwih puas karo produk kita.

 

Performances lan fitur

Dilengkapi sistem kontrol numerik sing prasaja;
Model utilty nduweni fungsi tampilan digital saka stopper mburi lan blok geser ndhuwur, watesan alus saka poros XIY, lan
fungsi reresik positioning saka posisi siji arah;
Stopper mburi lan blok geser ndhuwur diwenehake karo encoder, sing cocog karo kontrol numerik.
sistem tampilan kanggo nampilake nilai posisi stopper mburi lan pemblokiran geser ndhuwur, saéngga luwih nambah tliti apa
saka mesin.

Back Gauges

Sistem Crowning

sistem mahkota

Sistem CNC Mesin Bending (opsional)

CybTouch8

CybTouch8

■ 8 "tampilan LCD warna, layar tutul, fungsi pangenalan lambang;
■ Kaca "EasyBend" diproses kanthi gampang siji mlengkung.
■ Pemrograman mlengkung kanthi efisien bisa nyukupi kabutuhan produksi lan pangolahan massal.
■ Etung kanthi otomatis sudut mlengkung, tekanan utama lan kompensasi defleksi;
■ Pitungan otomatis saka data mlengkung;
■ Pitungan otomatis tekanan lan kompensasi defleksi; pitungan otomatis saka ambane mati ndhuwur;
■ Sudut, Koreksi Back Gauge;

CybTouch12

CybTouch12

■ 12 warna LCD tampilan layar tutul, fungsi pangenalan lambang;
■ Kaca "EasyBend" diproses kanthi gampang siji mlengkung.
■ Pemrograman mlengkung kanthi efisien bisa nyukupi kabutuhan produksi lan pangolahan massal.
■ Etung kanthi otomatis amba mlengkung, tekanan utama lan kompensasi deilection;
■ Pitungan otomatis saka data mlengkung;
■ Pitungan otomatis tekanan lan kompensasi defleksi; pitungan otomatis saka ambane mati ndhuwur;
■ Sudut, koreksi gear mburi, pemrograman grafis 2D:
■ Simulasi urutan mlengkung kanthi otomatis lan nyedhiyakake skema mlengkung sing paling apik (opsi).

DA-52S

DA-52S

■ Parameter jinis kaca pemrograman cepet
■ Trabasan navigasi
■ 7warna TFT layar amba
■ Kontrol maksimum 4 sumbu (Y1.Y2 lan rong sumbu tambahan)
■ Deflection - kontrol kompensasi meja
■ Cetakan / materi / Pustaka Produk
■ Antarmuka periferal USB
■ Algoritma kontrol sumbu Y Lanjut, sing bisa ngontrol daur ulang, nanging uga bisa ngontrol tutup daur ulang sing mbukak
■ Struktur pemasangan panel, kotak suspensi opsional.

DA-58T

DA-58T

■ Pemrograman grafis tutul 2D
■ 15 TFT resolusi dhuwur tampilan werna bener
■ Pitungan proses mlengkung
■ Kontrol kompensasi defleksi
 Mode kontrol servo lan drive
■ Algoritma kontrol sumbu Y Lanjut, sampeyan bisa ngontrol tutup loop tertutup uga bisa ngontrol tutup loop mbukak
■ Antarmuka USB

DA-66T

DA-66T

■ Pemrograman grafis Tutul 2D.
■ Tampilan simulasi grafis Product 3D
■ 17″ Tampilan Warna TFT resolusi dhuwur
■ Paket aplikasi Windows lengkap
■ Struktur modular DELEM sing kompatibel
■ USB, Antarmuka Peripheral
■ Aplikasi program pangguna ing lingkungan multi-tasking
■ Antarmuka sensor pendeteksi sudut

KV-S640

KV-S640

■ 15” layar tutul.
■ pagelaran Top-tingkat kanggo mesin nganti enem sumbu.
■ Layar amba kanggo antarmuka grafis lengkap.
■ Urutan mlengkung otomatis.
■ Dynamic crowning kasedhiya.
■ Sambungan langsung saka protractor Mitutoyo lan piranti Anglecheck kanggo ngidini pangukuran sudut proses.

KOMPONEN STANDAR

● Hydraulic Valve: HAWE-Hoerbiger/Rexroth
● Pompa Minyak: VOITH/ECKERLE
● Oil Cylinder: Made in China
● Motor Utama: Siemens Normal Motor; Estun/Inovance/Delta Servo Motor
● Grating Ruler: Fagor/GIVI
● Crowning: Motorized Crowning
● Ngalih Pedal: Jinis Roller
● Listrik: Schneider
● Clamps: Cepet Clamp
● Ball Meneng Rod: PMI
● Pandhuan Linear: Zeen / Schneeberger
● Dhukungan Ngarep: Tipe Baja / Dhukungan Dilengkapi Dual Linear Guide / Roller Support
● Backgauge Motor: Estun/Delta
● driji mburi: driji amba
● Jumlah driji: 2/3/4/6
● Sumbu Backgauge: 3+1
● Proteksi Ngarep: Pengawal Kiri&Tengen
● Proteksi mburi: Prasaja Rear Guard
● Controller: Delem DA53T

OPTIONAL

● Motor Utama: WNM
● Grating Ruler: Heidenhain
● Clamps: Clamp Cepet Lanjut / Clamp Hydraulic
● Ball Meneng Rod: HIWIN
● Pandhuan Linear: HIWIN
● Backgauge Motor: Yaskawa
● Jumlah driji: Customized
● Sumbu Backgauge: 4+1/6+1/8+1
● Piranti Kontrol Suhu: Piranti Pemanas / Piranti Pendingin Udara / Pendingin Minyak Pendingin Udara
● Proteksi ngarep: Custom Sheet Metal Guard / Light Curtain Protection / Protection Laser
● Proteksi mburi: Custom Sheet Metal Guard / Light Curtain Protection
● Controller: Customized

KOMPONEN STANDAR

Mekanik-Struktur

Struktur Mesin

Struktur mekanik utama rem pers kasusun saka pigura, kolom, ram, meja kerja, silinder utama lan backgauge. Komponen utama yaiku liwat analisis unsur terhingga lan desain sing dioptimalake dening piranti lunak 3D kanggo njamin kekuatan struktural lan kaku saben komponen.

pigura

pigura

  • Pondasi saben rem pers Primapress yaiku pigura mono-blok padhet sing digawe saka baja sing ngasilake dhuwur. Tegese rem pers Primapress bakal nindakake kanthi akurat lan andal saben taun.
  • Saben pigura rem tekan tempered.
  • Kita yakin banget karo bingkai Primapress saengga menehi garansi 15 taun karo mesin standar Primapress.

controller

Primapress WAD seri press brake bisa dilengkapi karo Delem DA52s, DA53T, DA58T, DA66T controller lan Esa S530, S630 controller. Pilihan saka controller kudu adhedhasar panggunaan praktis lan budget.

Punch & Die

Punch & Die

Punch ndhuwur standar lan die ngisor dual-V dirancang khusus kanggo mlengkung lembaran logam. Perkakas rem pers liyane bisa dipilih miturut panggunaan praktis. Nilai materi lan gelar HRC47 ditandhani.
Primapress duwe katalog lengkap kanggo pukulan rem penet lan mati

Sistem hydraulic

Sistem hydraulic

Mesin rem pers Primapress nggunakake sistem kontrol hidrolik terpadu Hoerbiger sing nggawe luwih dipercaya lan gampang pangopènan.

Sistem Listrik

Sistem Listrik

Primapress press brake nganggo komponen listrik Schneider. Bagean listrik sing berkualitas tinggi bisa nggawe mesin bisa nindakake kanthi apik sanajan listrik ora stabil lan para pelanggan bisa ngganti kanthi gampang ing endi wae ing saindenging jagad.

Tekan Brake Backgauge

Backgauge

Kita nggunakake meneng werni PMI Taiwan lan guide linear kanggo mesthekake obah saka X-sumbu karo akurasi luwih saka nggunakake rod. Lan backgauge nganggo timing belt & mekanisme roda sing dikontrol dening motor servo tinimbang motor langkah. Dhuwur driji backgauge bisa diatur kanthi manual. Sakabèhé ana telung pcs driji backgauge kanggo posisi.

Cepet Clamp

  • Clamp cepet sing dilengkapi standar bakal mbantu ngganti pukulan ndhuwur ing wektu sing cendhak.
  • Trep lan irit wektu.
  • Fast intermediate loading lan unloading fungsi kanggo nambah efficiency karya.

KOMPONEN LAIN

Backgauge Driji

Backgauge Driji

Rem pers CNC seri kita bakal nglengkapi 3 driji backgauge kanthi papat jarak sing bisa diatur kanggo posisi, kanthi akurasi ± 0.01mm.

Servo Drive

Servo Drive

4 + 1 sumbu backgauge

4 + 1 sumbu backgauge

Crowning Mekanik

Crowning Mekanik

Sistem mahkota bermotor bakal nyetel paralelisme lan straightness kanthi otomatis.

Perlindhungan Laser

Perlindhungan Laser

Ora mengaruhi efisiensi rem penet, bisa ngrampungake masalah safety.

Lengan Dhukungan ngarep standar

Lengan Dhukungan ngarep standar

Lengen dhukungan ngarep standar kita bisa diatur 180 °.

Pengikut Sheet

Pengikut Sheet

Para pengikut lembaran otomatis bisa dilengkapi ing rem pers CNC kanggo entuk efisiensi sing luwih dhuwur lan ngirit tenaga kerja.

Tirai Lampu ngarep

Tirai Lampu Ngarep

Tirai lampu ngarep bakal mbiyantu banget kanggo nglindhungi driji operator.

Play Video

Lembaran logam Delem DA66T 6 + 1 sumbu cnc hybrid press brake mlengkung mesin

Play Video

Lembaran logam Delem DA66T 6 + 1 sumbu cnc hybrid press brake mlengkung mesin

Karakteristik mesin mlengkung rem servo hidrolik elektro-hidrolik lan introduksi informasi sing gegandhengan 4
Puter Video babagan Karakteristik mesin bending servo servo elektro-hidrolik lan introduksi informasi sing gegandhengan 4

50ton 1300mm Delem DA53T 4 + 1 sumbu CNC Hybrid press brake bending machine

Play Video

80ton 3200mm Delem DA66T 8 + 1 Axis CNC hybrid press brake bending machine

Play Video

220ton 3200mm cnc hybrid press brake mlengkung mesin 8 + 1 sumbu karo dhukungan ngarep

Play Video

Sheet metal hydraulic cnc CT8 press brake mlengkung mesin 125t3200mm

KONTAK US SAIKI

Yen sampeyan pengin duwe pitakon, hubungi saiki, kita siyap nulungi 24/7.
We welcome kerjasama lan kita bakal berkembang karo sampeyan.

Hubungi, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa. We look nerusake kanggo krungu saka sampeyan!