Mesin Geser Primapress Kab

Mesin Gunting

Gunting Guillotine & Mesin Gunting Hidrolik

Fitur Utama:

1. Sakabehe EU streamlined desain, Monoblock dening welding robot & aparatus lan kaku proses relief dening Annealing perawatan.
2. Ngadopsi sistem hidrolik terpadu, luwih dipercaya lan gampang dijaga. Lan sistem hidrolik saka Bosch-Rexroth, Jerman,
3. Guillotine Hydraulic yaiku mesin Swing Beam Action sing diprodhuksi ing macem-macem dawa lan kapasitas nglereni.
4. Jarak backgauge diatur dening motor lan uga imbuhan ditampilake dening E21 karo Delta inverter.
5. Dilengkapi karo alignment cahya, supaya minangka kanggo kempal nalika shearing. Stroke saka balok piso bisa diatur ing mode stepless.
6. Pager aman lan lemari inter listrik wis dirancang kanggo mesin kanggo njamin safety operasi kanggo peraturan CE.

BLADES GAP imbuhan

Miturut jembaré lan kekandelan bakal Cut, piranti manual lan banget prasaja ngidini kanggo imbuhan cepet lan tepat saka longkangan antarane glathi. Alat kontrol ing sisih mesin mbisakake Imbuhan ing tenths saka millimeter glathi miturut kekandelan bakal Cut. Sampeyan bisa ngotomatisasi proses iki kanthi sistem motor sing liwat kontrol numerik kanthi otomatis nyetel jarak optimal miturut variasi kekandelan lan jinis materi, dadi kanthi cara iki sumbu nyata sing dikelola dening Cnc.

 

BACKGAUGE lan agul-agul nduwèni

Gunting Guillotine duwe ukuran mburi sing dibangun ing struktur sing padhet lan dipasang langsung ing pigura sisih mesin kanggo ngasilake repetitiveness dhuwur ing wektu lan presisi dhuwur ing posisi sumbu, tanpa kena pengaruh getaran sing diprodhuksi sajrone siklus kerja. Ing gunting guillotine, silinder cocog banget karo wadhah bilah, diiringake kanthi sudut sing dirancang khusus, kanggo kapasitas lembaran logam sing bisa dipotong nganti setengah kekandelan lan kurang nyandhang saka segel lan silinder.

SOLIDITY MAKSIMUM

Struktur monolitik sing kuat njamin stabilitas lan akurasi garis potong. Uga desain digawe kanthi fungsionalitas lan efisiensi sing paling apik, supaya bisa nyuda kabutuhan operator.

Kita milih produk sing paling apik kanggo njamin mesin kanthi umur layanan sing tahan lama lan teknologi maju.
Komponen sing nggawe gunting diprodhuksi dening perusahaan terkemuka ing lapangan.

  • Welding listrik presisi dhuwur
  • Layar tutul CNC
  • Pangaturan sudut pemotong otomatis
  • Penyesuaian back-gauge sing digerakake dening motor tanpa sikat kanthi teknologi Can Open sing digabungake karo backgauge presisi dhuwur, langsung dipasang ing pigura sisih mesin, njamin gerakan cepet lan presisi maksimal.
  • Bench karo bal terpadu kanggo nggampangake penanganan materi
  • Blades grinded lan hardened
  • Lengen kuadrat kanthi penggaris milimeter
  • Sistem pencahayaan area pemotongan
  • Dhukungan sheet telung fungsi
  • Pompa gear internal, sepi lan dipercaya
  • Sistem hidrolik khusus
  • Papan listrik kanthi komponen kualitas dhuwur
  • Sistem Start & Stop
Play Video
Mesin gunting guillotine lembaran logam
Play Video babagan Sheet metal guillotine shearing machine
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

KONTAK US SAIKI

Yen sampeyan pengin duwe pitakon, hubungi saiki, kita siyap nulungi 24/7.
We welcome kerjasama lan kita bakal berkembang karo sampeyan.

Ketemu Klien Kita

kita bisa kanggo wong-wong mau

Hubungi, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa. We look nerusake kanggo krungu saka sampeyan!