MESIN PUNCHING PRIMAPRESS

KONTROL KECEPATAN TINGGI, BIAYA MURAH, ANTARA MUKA SIMPLE

PrimaPress punika 5 Produsèn ndhuwur karo logam Highly dipercaya, serat & baja mesin nglereni laser karo kurang pangopènan. Mesin Punching kita loro terjangkau nanging dipercaya. Kanggo profesional buruh industri looking for konfigurasi sampurna lan user friendliness.

Kita duwe opsi penet pukulan kanthi kontrol kacepetan dhuwur, biaya murah, aman, & gampang banget kanggo operate. 
We offer sawetara saka sudhut tliti punching mesin presses kanggo sawetara saka sudhut aplikasi mlengkung.
Kanggo mesin punching profesional nggoleki konfigurasi sing sampurna lan keramahan pangguna.

 

KONTROL KEcepetan dhuwur

Kontrol-kacepetan dhuwur bebarengan karo pangolahan cepet yaiku sing diwakili lan diyakinake dening saben mesin pukulan. Kombinasi otomatisasi lan pangolahan cerdas nggawe saben PRIMAPRESS punch press cocog kanggo macem-macem proses produksi.

BIAYA RENDAH

Saben mesin pukulan kita dirancang adhedhasar efisiensi biaya. Teknologi canggih digabungake ing saben mesin lan dituduhake ing saben pers. Desain paling canggih sing ditemokake ing saben pers pukulan ora ninggalake wektu utawa materi kanggo sampah, nggawe produk kita nilai sing luar biasa kanggo merek sampeyan.

Antarmuka prasaja

Mesin pukulan kita dirancang adhedhasar efisiensi lan kesederhanaan. Antarmuka pangguna sing inovatif ngasilake kemampuan kanggo mbukak akeh tugas, sing nyebabake pengalaman produksi sing luwih efisien. Mesin iki sampurna kanggo tugas sing prasaja lan rumit.

Antarmuka sing sederhana lan intuisi

7" teknologi layar tutul lengkap
Pangaturan pemotongan
Imbuhan otomatis saka sudhut nglereni
Pangaturan celah blade otomatis
Pilihan fitur dhukungan sheet
Fungsi mundur
Pustaka Materi

TDF Duct corner punching line, duct corner produce machine
Puter Video babagan TDF Duct corner punching line, duct corner produce machine
Otomatis coil dipakani Progressive die duct sudhut punching mesin stamping line
Play Video
Multi bolongan cnc punching machine sheet metal bolongan cnc perforating mesin press
Cina P30T piring logam lubang CNC Turret pukulan mesin cnc turret punching mesin karo indeks cetakan 2
Puter Video babagan China P30T lubang piring logam CNC Turret pukulan mesin cnc turret pukulan mesin karo indeks cetakan 2
Gabungan piring logam cnc turret punching machine lan mesin pemotong laser serat cnc
Cina P30T piring logam lubang CNC Turret pukulan mesin cnc turret punching mesin karo indeks cetakan 6
Puter Video babagan China P30T lubang piring logam CNC Turret pukulan mesin cnc turret pukulan mesin karo indeks cetakan 6
Sistem Fanuc Servo Motor CNC Turret Punching Machine Sheet Metal CNC Punch Press Machine
Play Video
JE21 100Ton luwes stroke daya penet mesin punching karo kopling pneumatik
Play Video
Power press punching stamping machine otomatis feeder feeding robot arm

Ketemu Klien Kita

kita bisa kanggo wong-wong mau

Hubungi, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa. We look nerusake kanggo krungu saka sampeyan!