Nelpon Kita, Tulis Kita, utawa Totok Lawang Kita

Kita Bakal Seneng Ketemu Sampeyan Lan Sinau Kabeh Babagan Bisnis Sampeyan

China Prima menehi solusi lengkap kanggo pelanggan industri lembaran logam, nglereni Serat Laser, mlengkung, punching lan welding lan liya-liyane karo tim Teknik sing kuwat.

Njaluk ing Tutul

Hubungi kita

Telpon: (+86) 181-5103-2788
email: sales@china-prima.com
Whatsapp: 0086-13236586603

Lokasi

Mingjue Industrial Park, Shiqiu, Lishui, Nanjing, China

Jam kita

8:00 - 22.00:XNUMX
Senen - Minggu