Primapress lan primalaser nggoleki agen wilayah liyane

Primapress lan primalaser minangka eksportir alat mesin utama China lan produsen profesional mesin pemotong laser serat cnc, mesin pemotong pipa laser serat otomatis, cnc press brake, cnc shearing machine lan mesin fabrikasi logam liyane.

kanthi 35 + taun pengalaman produksi, diekspor kanggo 150 + negara, kita wis luwih saka 50 agen saka macem-macem negara, looking liyane lan liyane agen. Ing kene bakal nuduhake fitur lan layanan pabrik sampeyan kanggo agen kita.

Pisanan, introduksi fitur pabrik kita:

1
Meter kothak
1
Staff

5-60

LEAD TIME

1
set / wulan

1.Pabrik kalebu area 80,000 meter persegi.

2.300 Staff, kalebu 60 insinyur.

3.200 set / wulan.

4.Produk utama: mesin pemotong laser serat cnc, rem tekan lan mesin shearing, rincian liyane: www.prima-press.com.

5. Lead time: 5 dina- 60dina, gumantung model mesin.

 

6. Lingkungan pabrik kita kanggo standar internasional, kepatuhan safety, produksi standar.

7.Pabrik wis luwih saka 80 set peralatan CNC kayata mesin panggilingan gantry - mesin pengeboran - mesin panggilingan planing.

8. Mesin kita kanthi standar EU, nduweni sertifikasi CE, ISO, SGS.

Kapindho, layanan kita kanggo agen:

Primapress lan Primalaser adhedhasar mesin kualitas dhuwur, layanan sing paling dhuwur!

1. Tim sales ahli

Priksa manawa wangsulan cepet lan bener!

2. Tim teknis sing berpengalaman:

Priksa manawa tawaran pakar & diangkah!

3. Tim sawise-sales sampurna:

Priksa manawa panggunaan lancar lan cepet!

4. Tim profesional

Acompany pelanggan kanggo mriksa pabrik lan mesin. 

5. Mesin kita

Mesin kita duwe garansi 4 taun, kajaba suku cadang, njaga seumur hidup.

6. Departemen Dokumen Profesional

Kita duwe departemen layanan sawise adol profesional, nalika sampeyan entuk mesin, duwe sawetara pitakonan kanggo operasi, kuliah lan insinyur kita bakal mulang sampeyan carane nggunakake online.

7. Departemen layanan sawise sale profesional

Kita duwe departemen layanan sawise adol profesional, yen sampeyan entuk mesin, duwe sawetara pitakon babagan operasi, kuliah lan insinyur kita bakal ngajari sampeyan nggunakake online.

8. Nggolek agen liyane

Saiki kita duwe luwih saka 50 agen ing Asia Tenggara, Eropa, Timur Tengah, Amerika Selatan lan uga Afrika. Kita nggoleki agen liyane ing macem-macem negara.

9.We duwe departemen pengiriman profesional

  • sadurunge nggawe pesenan, kita miturut mesin sing dipesen kanggo mriksa wadhah sing bener, ngirit biaya luwih akeh kanggo sampeyan.
  • nalika mesin siyap bakal dipesen prau lan tanggung jawab kanggo ngawasi loading, packing cukup lan efektif.
  • sawise kapal, bakal dianyari ETD lan ETA, dianyari informasi prau ing wektu.

10. Nyedhiyani layanan siji stasiun kanggo agen

Yen sampeyan duwe barang liyane kanggo tuku saka China, sampeyan uga bisa ngandhani kita, kita bakal mbantu sampeyan tuku lan mriksa kualitas pabrik lan mesin kanggo sampeyan.

11. Kita bakal nganyari

Kita nyedhiyakake rega agen kanggo sampeyan.

12. Nyedhiyakake rega agen

13. Nuduhake sawetara pitakon lokal

Kita bakal nuduhake sawetara pitakon lokal kanggo sampeyan, supaya bisa langsung hubungi agen kita.

Primapress lan Primalaser adhedhasar kualitas kudu pisanan, lan layanan kudu paling apik! Looking nerusake kasempatan kanggo dadi partner ing China! Yen sampeyan duwe kasengsem dadi agen kita, pls aran gratis hubungi kita.

Best regards,
Primapress lan Primalaser

KEPENTINGAN APPOINTMENT AGENSI?

Kanggo mriksa bukaan ing wilayah sampeyan, priksa liwat formulir online.