Kita ngarepake kanca-kanca domestik lan manca kanggo ngunjungi kita

Mesin lembaran logam wiwit taun 1990

Fokus kita ing industri alat mesin. Kami spesialis ing merek primapress sheet metal kaya:

  • CNC Serat Laser Cutting Machine
  • Mesin Pencet
  • Mesin Shearing
  • Mesin Bending CNC
  • Mesin Potong V Kab

Pangembangan lan Sales

Kita tundhuk karo cara manajemen perusahaan modern, kanthi manajemen sing setya lan tliti. Iki kanggo njaga kualitas produk kita, lan uga alesan produk kita ngirim kanggo pelanggan kita kualitas paling apik.

Kombinasi desain inovatif kita, rega cukup, lan layanan sawise-sales apik banget alesan kita menang pujian saka loro Cina -lan pelanggan manca.

 

kabeh neng ndunyo

Mesin kita akeh didol ing saindenging jagad, lan digunakake ing luwih saka 130 negara, kanthi luwih saka 200 macem-macem ukuran lembaran logam. Alesan kanggo sukses kita amarga spesialisasi ing bisnis ekspor, lan wis duwe sertifikasi ISO lan CE. Produk kita akeh diekspor menyang Asia Tenggara, EU, Amerika Selatan, Timur Tengah lan pasar liyane, ngirim produk kualitas apik ing titik rega cocok.

Layanan sawise-sales lengkap kita disambut dening para pelanggan lan disetujoni kanthi persetujuan.

cilik

Kita Percaya Ing Profesionalisme Kerja Keras

Bentuke

Agensi Kreatif lan Inovatif

wong

Nyambung karo Klien minangka Titik Awal Kita

Hand

Dipercaya Kita - Sampeyan ana ing tangan sing apik