Apa sampeyan ngerti prabédan antarane mesin nglereni serat laser lan mesin welding serat laser

Wacan: 3 menit

Serat mesin nglereni laser lan serat laser mesin welding loro gumantung ing laser serat kanggo ngrampungake tugas Processing, nanging fungsi sing beda banget. Dadi, apa bedane antarane loro kasebut? Ing ngisor iki, pabrikan laser serat Prima bakal ngenalake kabeh wong kanthi kapisah!

Sepisanan, kita kudu ngerti carane mesin nglereni serat laser ngrampungake fungsi nglereni.

Mesin nglereni serat laser yaiku sinar laser serat horisontal sing dipancarake dening laser serat sing ngliwati 45 ° deg; Pangilon refleksi total dadi sinar laser serat vertikal mudhun, sing banjur dikonsentrasi liwat lensa kanggo mbentuk titik sing cilik banget ing titik fokus. Kapadhetan daya laser serat ing titik fokus minangka dhuwur minangka 10 ^ 6-10 ^ 9W / cm ^ 2. Ing workpiece ing titik fokus wis dipadhangi dening daya dhuwur Kapadhetan serat laser titik, kang bisa nimbulaké 10000 deg; Suhu sing dhuwur ing ndhuwur C nyebabake bahan kerja cepet nguap, lan banjur kerja sama karo gas pemotong tambahan kanggo nyebul logam sing nguap, saéngga nglereni barang kerja dadi bolongan sing cilik banget. Kanthi gerakan alat mesin CNC, bolongan cilik sing ora kaetung disambungake kanggo mbentuk wangun sing bakal dipotong. Amarga frekuensi pemotongan laser serat dhuwur banget, saben sambungan bolongan cilik banget lubricated, lan produk sing diasilake nduweni kelancaran sing dhuwur.

Nanging, mesin welding serat laser jinis anyar saka cara welding, utamané dipigunakaké kanggo welding bahan lancip-walled lan bagean nggoleki. Bisa ngrampungake welding titik, welding butt, welding tumpang tindih, welding segel, lan sapiturute, kanthi rasio aspek dhuwur, jembar weld cilik, zona kena panas cilik, deformasi cilik, kacepetan welding cepet, jahitan las sing rata lan ayu, ora perlu perawatan utawa perawatan prasaja sawise welding, kualitas weld dhuwur, ora pori, kontrol akurat, titik cahya kumpul cilik, lan akurasi posisi dhuwur, Gampang kanggo ngrampungake automation. Iki nggunakake pulsa laser serat energi dhuwur kanggo panas bagean data ing wilayah cilik, lan energi radiated dening laser serat diarahake menyang panyebaran internal data liwat transfer panas, leleh data lan mbentuk blumbang molten tartamtu.

Aku pracaya yen liwat introduksi ndhuwur, saben wong bakal duwe pangerten tartamtu saka rong jinis peralatan serat laser! Ing kasunyatan, prinsip mesin welding laser serat padha karo nglereni, nanging tujuane ngelawan. Rahasia utamane dumunung ing kekuwatan laser serat. Adhedhasar pengalaman, loro bener bisa entuk simbiosis ing mesin padha, karo mung program rada beda lan daya laser serat beda disebut.

Pabrikan laser serat Wuhan Prima wis fokus ing mesin pemotong laser serat sajrone 17 taun, khusus nyedhiyakake solusi pemotongan laser serat logam! Sinau babagan sepuluh merek mesin pemotong laser serat logam domestik, sampeyan bisa klik kanggo ndeleng!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Halo Pelanggan

Halo Pelanggan

Aku Jackson Cao, pangadeg prima-press, karo liwat 30 taun ing industri sheet metal. Tujuane yaiku ngirim konten penting sing ana gandhengane karo pangolahan logam lembaran menyang pamirsa sing luwih akeh. Aja ragu-ragu hubungi - aku seneng nawakake layanan lan produk tingkat paling dhuwur. Sugeng rawuh ing jagad keahlian lembaran logam premium!

Related Posts