Apa kaluwihan saka mesin nglereni laser serat?

Wacan: 3 menit

Punika analisis paling lengkap!

Saiki, mesin pemotong laser serat duwe kaluwihan sing signifikan tinimbang mesin pemotong laser CO2 lan mboko sithik dadi peralatan pemotong sing populer ing pasar pangolahan saiki. Teknologi nglereni minangka proses dhasar ing pangolahan lembaran logam. Dadi apa sebabe mesin nglereni serat laser duwe pangsa pasar sing gedhe? Ayo menehi analisis rinci ing ngisor iki.

Kaping pisanan, kita kudu ngerti prinsip kerja mesin pemotong laser serat. Mesin pemotong laser serat yaiku piranti sing nggunakake laser kanggo ngowahi energi listrik dadi energi cahya, kanthi tingkat konversi elektro-optik 30%. Banjur, liwat sirah nglereni, cahya energi dhuwur dikonsentrasi ing permukaan lembaran logam, lan bagean lembaran logam sing kena kontak karo cahya kasebut langsung nguap. Efek pemotongan digayuh kanthi nggunakake pamindahan program CNC. Ateges, pangolahan laser kalebu pemotongan termal, sing nduweni efek deformasi minimal dibandhingake karo mesin pemotong tradisional kayata piring geser lan pukulan.

Saka perspektif pelanggan, kaluwihan mesin nglereni serat laser utamane dibayangke ing aspek ing ngisor iki

1. Ekonomi; Mesin nglereni laser serat ora ana biaya liyane sing digunakake kajaba bagean biaya listrik lan bahan bakar, lan mung mbutuhake wong siji kanggo ngoperasikake. Produksi skala gedhe lan cilik bisa nyukupi syarat kasebut. Yen dibandhingake karo mesin pukulan tradisional, isih perlu biaya pambuka cetakan. Prodhuk siji, lan yen wangun produk kudu diganti, jamur anyar kudu dibukak. Nanging, keluwesan saka mesin nglereni laser solves masalah iki banget uga, lan bisa gampang diproses dening inputting gambar menyang program.

2. Praktis; Mesin nglereni laser serat nduweni akurasi dhuwur ing nglereni workpieces, kanthi akurasi maksimal kurang saka 3 benang. Dibandhingake karo alat pangolahan tradisional, ngilangi proses polishing sekunder, nyuda beban kerja personel, lan nyepetake wektu pangiriman. Kajaba iku, bahan pangolahan lan kekandelane akeh banget, lan nglereni stainless steel, aluminium tembaga, baja karbon, lan wesi aluminium ora dadi masalah. Saiki, iku layak kanggo nutupi kekandelan produksi massal ing 50mm.

3. Efisiensi; Efisiensi nemtokake keuntungan ekonomi. Mesin nglereni laser serat bisa entuk kacepetan nglereni nganti 100 meter saben menit, sing tegese efisiensi ngrampungake workpiece cilik mung sawetara detik. Dibandhingake karo peralatan tradisional kayata nglereni plasma utawa kabel, kacepetan nglereni laser luwih cepet.

Nalika milih mesin nglereni laser serat, iku penting kanggo milih account dipercaya. Pabrikan Primalaser ngasilake macem-macem peralatan nglereni laser kanthi macem-macem format. Kanthi pengalaman industri lan layanan sawise dodolan pirang-pirang taun, iki minangka merek sing bisa dipercaya kanggo kabeh wong.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Halo Pelanggan

Halo Pelanggan

Aku Jackson Cao, pangadeg prima-press, karo liwat 30 taun ing industri sheet metal. Tujuane yaiku ngirim konten penting sing ana gandhengane karo pangolahan logam lembaran menyang pamirsa sing luwih akeh. Aja ragu-ragu hubungi - aku seneng nawakake layanan lan produk tingkat paling dhuwur. Sugeng rawuh ing jagad keahlian lembaran logam premium!

Related Posts