Penjualan Langsung Pabrik 30 Taun 850 teknisi lan ukuran bangunan pabrik 80000 meter persegi
Klik kene
Sadurunge
Sabanjure

Ngerti Industri

Pengalaman 30 Taun Ing Mesin Lembaran Logam

"Mbangun Brand Kualitas, Nggawe Mesin Apik", sing uga dadi semangat wirausaha perusahaan kita.

Prima Group, Pabrik lembaran logam paling apik lan pemasok solusi mesin Saluran HVAC.

Apa Primapress

Prima nganggo gambar desain teknik Eropa 80 taun lan sikap berorientasi kualitas kanggo mbangun Mesin CNC kanthi umur dawa lan gampang dioperasikake kanthi Layanan sawise-sales paling apik. Teknologi Prima saka Eropa .Prima Nduwe Sertifikat ISO & CE, Wektu Garansi 3 Taun .

Solutions

Prima bisa nindakake desain miturut conto pelanggan, foto utawa gambar, lan ngasilake kualitas lan nggunakake mesin kanthi tim sing berpengalaman lan profesional.

Pangembangan lan Sales

Kita tundhuk karo cara manajemen perusahaan modern, kanthi manajemen sing setya lan tliti. Iki kanggo njaga kualitas produk kita, lan uga alesan produk kita ngirim kanggo pelanggan kita kualitas paling apik.

Mangerteni kita

Products Featured

Kabeh jinis mesin hidrolik, tukang besi, mesin rolling, mesin nggawe pipa saluran lan peralatan tempa pembentuk logam liyane dening 4 pabrik sing cedhak lan sakabehe. Pabrik 80000 SQM karo 850 teknisi lan 150 sawise dodolan teknisi layanan. . 

FAQ

Kita Kene Kanggo Mbantu Kanggo Pitakonan Sampeyan Bisa Duwe

– Sampeyan bisa milih perusahaan kapal dhewe. Utawa nggunakake forwarder kita, kita bakal ngutip sampeyan rega CIF.

- Yen kurang saka siji wadhah, kita bakal milih LCL (kurang muatan wadhah), bakal dadi efisiensi biaya. Yen sampeyan tuku loro lan ndhuwur, kita bakal nggunakake wadhah 20″, 40″ utawa HQ miturut ukuran mesin.

- Pabrik kita duwe luwih saka 850 buruh tachnical trampil lan umume duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing lapangan iki. Kajaba iku, kita duwe luwih saka 120 insinyur teknis senior.

– Primapress minangka merek diwasa ing China. Kita duwe sertifikasi CE, ISO lan SGS kanggo mbuktekake kualitas kita. We welcome rawuh Panjenengan, ndeleng iku pracaya.

- Mesin kita wis adol menyang luwih saka 50 negara. Kanggo wilayah tartamtu, hubungi kita.

- MOQ: 1 set. Kita nampa OEM.

- Biasane 25 dina.

- T / T (30% pembayaran advance, lan imbangan 70% mbayar seminggu sadurunge kiriman)
– L/C (100% L/C at sight), iki kudu dirembug dhisik.

- Kita njamin kualitas mesin kita (umpamane, kacepetan pangolahan lan kinerja kerja bakal padha karo data mesin sampel uga syarat sampeyan). Kontrak kasebut bakal ngemot data teknis sing rinci.

– Kita tansah ngatur testing final saka operasi sadurunge kiriman. Mesin kasebut bakal diuji sawetara dina, banjur nggunakake bahan pelanggan kanggo nguji kinerja. Sawise kita dikonfirmasi ora ana masalah ing mesin, banjur kiriman bakal diatur.

- We nyedhiyani mesin kanggo garansi 5 taun. Jaminan lengkap fleksibel bisa ditawakake kaya sing disepakati.

blog

Sinau luwih info Produk